Loppislycka!

Hej och hallå denna dag av höstnad!

Morgonen startade på värdelöst vis, men därifrån tog det liksom fart för att sedan långsamt runda av sig fint mot aftonen.

Höjdpunkten var att hitta den perfekta tapeten till Lukas blivande rum, avrundningen blev att det ett par timmar senare visade sig att den kostar 900 förmögenheter/rulle. Höjdpunkten var att otippat hitta det perfekta bordet till Ebbas rum och avrundningen att få samtal om att sjukt barn finns att hämta på förskolan. Dagen har trots allt följt en jämn kurva och varit dynamiskt tilltalande på nåt vis.

Nåja, jag väljer att fokusera på roligheterna denna oktoberstund. Att traska in i en risig och rörig loppislokal och där oväntat trilla över det man sporadiskt letat efter i några veckor är lycka! Det är nån slags jägarmänniska i mig som väcks till liv med ett ryck. Hon har höftskynke i skinn och spjut i näven och ska bara ha det där bordet! Det liksom triggar lite extra när det visar sig att en annan kvinna, med inte lika väl utvecklat jaktbegär nosat på samma byte en halvtimme tidigare och velat reservera det. En känsla av att ha spelat korten rätt, att ha kastat spjutet rakt mellan ögonen, eller var man nu med fördel ska träffa ett djur som man ämnar slita i stycken och glufsa i sig till aftonmålet. Vill man träffa ett djur för samkväm kanske en mysig glänta och levande ljus är att föredra, vad vet jag.
Lyckorus är vad det är i alla fall och nu är bytet mitt! Bra bord va?! =)


Del av rum som är typ klart..
Vägg som väntar på tapet från Holland... och det finfina bordet såklart!Kommentarer
Postat av: annie

Åh vilket härligt bord. Förstår att du tog fram jägaren i dig;) Helt underbart rum E har fått ser fram emot förvandlingen av killens rum.. (har alltid tyck det varit svårt med pojkrum eller så tror jag bara att det ska vara enklare med ett flickrum. Men alla inredningssaker till pojkrum är så förutsägbara, bilar eller pirater... I vilket fall ska bli kul att se hur det blir när det är färdigt;)

Kram

2011-10-18 @ 21:47:12
URL: http://www.husetnummer10.blogspot.com
Postat av: Annie

Tack! Ja, jag följer era pojkrum också! =) Nu ska vi börja riva ut och bygga väggar i Ls rum så det dröjer ett tag innan det är dags för slutfixet där. Golvläggning och sånt som ska bli av först.. Har börjat leta tapeter ändå och har ett par provert här hemma. Stjärnor eller ränder eller så kanske... vill att de ska kunna växa i rummen lite också så att det inte är FÖR mkt "småbarn" över det liksom.Den tapeten vi hade valt ut som visade sig vara skitdyr var grön med vita löv på. tänkt som fondvägg...

2011-10-19 @ 09:29:41
URL: http://anniesauditorium.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

hittar du ett fint vitrinskåp i rokoko på nästa loppis så köp och sälj till mig sen hehe ;)

2011-10-19 @ 10:15:26
URL: http://bodypalace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0