Loppislycka!

Hej och hallå denna dag av höstnad!

Morgonen startade på värdelöst vis, men därifrån tog det liksom fart för att sedan långsamt runda av sig fint mot aftonen.

Höjdpunkten var att hitta den perfekta tapeten till Lukas blivande rum, avrundningen blev att det ett par timmar senare visade sig att den kostar 900 förmögenheter/rulle. Höjdpunkten var att otippat hitta det perfekta bordet till Ebbas rum och avrundningen att få samtal om att sjukt barn finns att hämta på förskolan. Dagen har trots allt följt en jämn kurva och varit dynamiskt tilltalande på nåt vis.

Nåja, jag väljer att fokusera på roligheterna denna oktoberstund. Att traska in i en risig och rörig loppislokal och där oväntat trilla över det man sporadiskt letat efter i några veckor är lycka! Det är nån slags jägarmänniska i mig som väcks till liv med ett ryck. Hon har höftskynke i skinn och spjut i näven och ska bara ha det där bordet! Det liksom triggar lite extra när det visar sig att en annan kvinna, med inte lika väl utvecklat jaktbegär nosat på samma byte en halvtimme tidigare och velat reservera det. En känsla av att ha spelat korten rätt, att ha kastat spjutet rakt mellan ögonen, eller var man nu med fördel ska träffa ett djur som man ämnar slita i stycken och glufsa i sig till aftonmålet. Vill man träffa ett djur för samkväm kanske en mysig glänta och levande ljus är att föredra, vad vet jag.
Lyckorus är vad det är i alla fall och nu är bytet mitt! Bra bord va?! =)


Del av rum som är typ klart..
Vägg som väntar på tapet från Holland... och det finfina bordet såklart!RSS 2.0