FILMTIPS?

Med en lugn filmkväll hägrande några timmar bort, gick vi in och sökte efter lite lättsmälta filmalternativ. Som resultat av ett halvhjärtat letande hamnade vi till slut på en film med följande beskrivning:

"Vännerna hade allt de behövde för ett lyckat påsklov; stuga, skidåkning, snöskoter, slädar, stora mängder öl och en givande könsfordelning..."
Bra. Låter som att det skulle kunna vara en gemytlig feelgoodrulle lämplig att förtära under något slöare former. Lite collegekänsla med ytliga kärleksrelationer och okomplicerad filmmusik bestående av de senaste popdängorna. Beskrivningen av storyn fortsätter:

"... Det var åtminstone ingen av dem som förutsett att de inte skulle komma hem levande!..."
Aha! Spänningen tätnar! De mörkare nyanserna börjar träda fram och små kalla kårar börjar kila över ryggraden. Otäckt! Vad ska hända dessa lyckligt ovetande tonåringar på sin efterlängtade vistelse i fjällen? Vilka är dessa ohyggliga mördare som gömmer sig i skogsbrynet? Jo, det är inga mindre än:

"... Nazi Zombiebataljonen som hemsöker fjällområdena kring Øksfjord har andra planer ..."

Nazi Zombiebataljonen!? Vad hände?
Enligt recensenterna är de bestående intrycken illa agerande och taffligt regisserande och att det nog var roligare som idé än som färdig film. Och man kan ju tänka sig att det var ett roligt möte där de satt och spånade fram denna plot en sen fredageftermiddag.


Kanske att man skulle se den ändå...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nazi-zombies. Vad kan gå fel?

2009-07-31 @ 21:43:38
Postat av: Lina

Haha, ja men det är alltid mysigt med filmtajm!Nej, myggbettet syntes ju inte ett spår av, trots att vi lät det vara =)

2009-08-01 @ 10:19:56
URL: http://linalindstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0