Ödmjukhet...


Samma dag som vår son föddes, föddes det också en annan liten kille. På samma förlossningsavdelning. Men han klarade sig inte...
Det var en dödsannons insatt i gårdagens JP om deras lille ängel som kom, log och vände om. En Albin.

Jag vill bara skänka dem varma tankar på något sätt. Få saker kan vara värre här i livet än att förlora sitt barn och behöva åka hem till det inredda barnrummet och på något sätt möta verkligheten och leva vidare.

Det sätter onekligen lite perspektiv på saker och ting. Vad är väl sömnlösa nätter, magsjukor och ögoninflammationer egentlligen? Vi fick en frisk son med oss hem och vi har en livlig två-åring som springer runt och härjar och njuter av sommaren.

Vad mer kan man önska?



Kommentarer
Postat av: Mikaela

Fy så hemskt... Stackars dem!

2009-06-25 @ 22:32:53
Postat av: Morgan

All lycka och välgång till er lilla familj och alla varma tankar till den stackars familjen som miste sin Albin.



Livet är oförutsägbart och väldigt svårt att förstå sig på, men jag tror ändå på nått sätt att allt har en mening... Även om det i vissa fall kan kännas ofantligt orättvist och meningslöst.

2009-06-26 @ 00:22:03
URL: http://morgansruta.blogspot.com/
Postat av: Annie

Ja, kanske är det så. Väldigt svårt att se det när det händer såna här saker... men finns det inte minsta mening så skulle man ju lägga sig ner och dö när sånt här händer, men det gör man ju inte. På nåt sätt måste man ju gå vidare. Konstigt.

2009-06-26 @ 08:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0